Негізгі мазмұнға
Академическая сеть Академическая сеть
  • Қазақша ‎(kk)‎
    Қазақша ‎(kk)‎ Русский ‎(ru)‎ English ‎(en)‎
  • Сіз жүйеге қосылмадыңыз (Кіру)

Курс жайлы ақпарат

  1. Үйге
  2. Курстар
  3. Цифровые образовательные ресурсы
  4. Факультет Пищевых производств
  5. Кафедра "ПБ"
  6. Тағам өнімдерінің теориялық негіздері
  7. Қысқаша сипаттама

Тағам өнімдерінің теориялық негіздері (Ильяс кызы М)

  • Учитель: Жанна Макишева

Негізгі мәзір елемеу
Негізгі мәзір
  • Новости/Объявления Форум
  • Руководство по ИОТ Folder
  • Результаты опросов Folder
  • Инструкции по ЦОР Folder
Navigation елемеу
Navigation
  • Үйге

    • Іздеу

    • ФорумНовости/Объявления

    • FolderРуководство по ИОТ

    • FolderРезультаты опросов

    • FolderИнструкции по ЦОР

    • Курстар

      • Цифровые образовательные ресурсы

        • Факультет Пищевых производств

          • Кафедра "ТХиПП"

          • Кафедра "ТПП"

          • Кафедра "ХХТиЭ"

          • Кафедра "ПБ"

            • Тағамдық биохимия.

            • Пищевая микробиология

            • Ауыл шаруашылық биотехнологиясы.

            • Теоретические аспекты получения биологически актив...

            • Экологическая биотехнология.

            • Биотехнология в пищевом производстве.

            • Физиология питания на казахском языке

            • Методы научных исследований.

            • дисциплина

            • Ферменттік препараттарды алу биотехнологиясы.

            • Нанобиотехнология негіздері.

            • Медициналық және ветеринарлық биотехнология.

            • Микробиология және вирусология.

            • Методы биологического и биохимического контроля в ...

            • Современные методы биотехнологии.

            • Биотехнологиялық өндіріс аппараттары.

            • Тағам өнімдерінің негіздері.

            • Биотехнологиялық процестер мен аппараттар.

            • Пищевая и санитарная микробиология.

            • Биотехнология

            • на анг

            • Тағам өнімдерінің теориялық негіздері

              • Қатсыушылар

              • Басты

              • Тағам өнімдерінің теориялық негіздері

          • Кафедра "БиКПП"

        • Факультет Дизайна, технологии текстиля и одежды

        • Факультет Инжиниринга и информационных технологий

        • Факультет Экономики и бизнеса

      • Виртуальная библиотека электронных курсов HiEdTec

      • Виртуальная библиотека электронных курсов HiEdTec ...

      • Центр компетенций

Сіз жүйеге қосылмадыңыз (Кіру)
Тағам өнімдерінің теориялық негіздері
  • Қазақша ‎(kk)‎
    • Қазақша ‎(kk)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary
Мобильдік қосымшаға өту