Доступные курсы

Коронавирус Covid-19

Коронавирус Covid-19

Курс

Нан, макарон және кондитер кәсіпорындарын АЖЖ негізінде жобалау

Нан, макарон және кондитер кәсіпорындарын АЖЖ негізінде жобалау

Курс

Азық-түлік тауарларын тану және сараптау. Матибаева А.

Азық-түлік тауарларын тану және сараптау. Матибаева А.

Курс

Quality Management system

Quality Management system

Курс

Основные положения охраны труда. Принципы, методы и средства обеспечения безопасности деятельности

Основные положения охраны труда. Принципы, методы и средства обеспечения безопасности деятельности

Курс

Технология молока

Технология молока

Курс

Организация производства и  сервис предприятиях общественного питания

Организация производства и  сервис предприятиях общественного питания

Курс

Технология продуктов общественного питания

Технология продуктов общественного питания

Курс

Балық өнімдері өндірсінің технологиясы. Тұздалған балық өнімдері.

Балық өнімдері өндірсінің технологиясы. Тұздалған балық өнімдері.

Курс

Балық және балық тауарлары химиялық құрамы ассортиментіне қойылатын талаптар

Балық және балық тауарлары химиялық құрамы ассортиментіне қойылатын талаптар

Курс

Ет. Еттің химиялық құрамы. Еттің жіктелуі. Етті таңбалау. Ет сапасын қойылатын талаптар

Ет. Еттің химиялық құрамы. Еттің жіктелуі. Етті таңбалау. Ет сапасын қойылатын талаптар

Курс

Cүт өнімдері. Сүт ассортименті. Сүт сапасын сараптау. Сүт ақаулары

Cүт өнімдері. Сүт ассортименті. Сүт сапасын сараптау. Сүт ақаулары

Курс

Балалар арналған сүт өнімдері мен консервілері

Балалар арналған сүт өнімдері мен консервілері

Курс

Биогеохимия және экотоксикология

Биогеохимия және экотоксикология

Курс

Мұнай және газ химиясы (Алипбаев А)

Мұнай және газ химиясы (Алипбаев А)

Курс

Объявления сайта

(Нет тем для обсуждения)